Jídelní lístek: 1.2. - 5.2.2021
Denně je k dispozici neslazený nápoj
Pondělí 1. 2.
|
Polévka |
Hrstková |
1(pšen)9 |
Menu 1 |
Kuřecí plátek přírodní se sýrem, rýže pažitková s pohankou, obloha z červeného zelí |
1(pšen)7,9 |
|
Menu 2 |
|
||
Nápoj |
Bílá káva / Džus / Voda |
1(pšen),7 |
|
Úterý 2. 2. |
Polévka |
Zimní zeleninová s kapustou |
1(pšen)7,9 |
Menu 1 |
Švédské masové kuličky s omáčkou a brusinkami, brambor, salát ledový |
1(pšen)3,6,7,9,10 |
|
Menu 2 |
Rybí filé po uhersku, brambor, salát ledový |
1(pšen),4,7 |
|
Nápoj |
Čaj ovocný slazený / neslazený / Voda |
||
Středa 3. 2.
|
Polévka |
Alpská se sýrem |
7,9 |
Menu 1 |
Maďarský perkelt (hovězí, vepřové, paprika), těstoviny, Ovoce |
1(pšen)3,7,9 |
|
Menu 2 |
Rýžovo – jáhlový nákyp se švestkami a jablky, Ovoce |
3,7 |
|
Nápoj |
Ochucené mléko / Džus / Voda |
7 |
|
Čtvrtek 4. 2.
|
Polévka |
Hrášková s kroupami a smetanou |
1(pšen)7,9 |
Menu 1 |
Bramborový guláš s krůtím masem, chléb |
1(pšen,žito)6,9 |
|
Menu 2 |
Květák s vejci jako mozeček, brambor |
3 |
|
Nápoj |
Čaj ovocný slazený / neslazený / Voda |
||
Pátek 5. 2.
|
Polévka |
Kuřecí vývar s těstovinou |
1(pšen),9 |
Menu 1 |
Moravská vepřová pečeně, červené zelí, bramborový knedlík |
1(pšen) |
|
Menu 2 |
|
||
Nápoj |
Džus / Voda s citrónem / Voda |
Ved. ŠJ: Žaneta Valošková Hl. kuchařka: Denisa Miterková