7 - 10              23,- Kč

11 - 14            25,- Kč

15 a více        26,- Kč

Další náklady (mzdové a režijní) spojené s výrobou jídel platí stát. Máte tedy možnost využít této nabídky a mít pro své dítě levný a kvalitní oběd.

Vaše dítě dostane polévku, hlavní chod, nápoj, salát, popř.ovoce a občas i něco dobrého na zoubek (musli tyčinku, moučník, puding, šlehaný tvaroh s ovocem). Pokud máte doma většího jedlíka, vždy si může přidat polévku, omáčku s přílohou i salát.

Dítě si může vybrat ze dvou druhů jídel, může si vybrat slazený i neslazený nápoj. Jídla připravujeme vždy ten den z čerstvých a kvalitních surovin, dbáme na různorodost stravy       ( různé druhy masa a ryb, různé přílohy, bezmasá jídla a jednou za dva týdny  i sladké jídlo), často dětem děláme různé čerstvé zeleninové saláty.

Nabízíme především klasická jídla, která znají, která mají rády, ale mohou také vyzkoušet jídla z netradičních surovin (pohanka, jáhly, cizrna, kuskus).

Zapojili jsme se do projektu „Škola plná zdraví“ s firmou Bonduelle a odebíráme velmi kvalitní zeleninu, ze které jídla připravujeme a pro děti z 1.stupně připravujeme soutěž, kdy děti za snědený oběd dostanou bondík (razítko) a za nasbírané bondíky dostanou dárečky.

Naší prioritou je vařit dětem chutné obědy, kdy samozřejmostí je splnění veškerých hygienických a stravovacích norem.

Vy i Vaše dítě máte možnost si jídla objednávat přes internet. Můžete tedy velmi snadno zjistit, nebo si zkontrolovat, co si Vaše dítě vybralo.

Dále nabízíme možnost stravování pro cizí strávníky a důchodce.

Veškeré dotazy Vám velice ráda zodpoví vedoucí školní jídelny, tel. 596 312 003.

V případě zájmu jsme tady pro Vás.

Žaneta Valošková, ved. ŠJ

Mgr. Roman Hamrus, ředitel školy