Tradiční karvinské opory a střelci trojek Oswald, T. Hamrus a Landor se tentokrát ke střelbě trojek příliš nedostali, poněvadž to proti Hadům nešlo, a tak se převtělili do role nahrávačů a spoustou fantastických přihrávek oslovoval Lepku, Marka, Kopfa a Bernáta, kteří zatížili konto Ostravanů celkem 65 body. „V zápase jsme měli dvaadvacet asistencí, to je skvělé číslo,“ radoval se Sodomka.

Vítězný koš dal po přihrávce kapitána Oswalda Marek. „Je to skvělý úspěch, byť jde stále jen o přípravu. Musím ale pochválit celý tým, byla to vynikající práce a velké povzbuzení před druholigovou sezonou. Potěšilo mě, jak se prezentoval náš odchovanec, teprve devatenáctiletý Jakub Lepka, který nebojácně chodil do obrany Hadů a šokoval domácí obranu. Velká škoda, že musí na plánovanou operaci a bude nám v úvodu sezony chybět. Pevně doufáme, že jeho pauza nebude delší než dva měsíce,“ poznamenal Roman Hamrus.

Snakes Ostrava – Sokol Karviná 79:81 (41:45)

Karviná: Lepka 27, Marek 19, Kopf 11, Krutina 8, Bernat 8, T. Hamrus 4, Landor 3, Oswald 1. Trenéři: R. Hamrus a P. Sodomka

Zdroj: KARVINSKÝ A HAVÍŘOVSKÝ DENÍK