Jídelní lístek 3.2. - 7.2.2020
Jídelní lístek
Denně je k dispozici neslazený nápoj
Pondělí 3. 2.
|
Polévka |
Kuřecí vývar s těstovinou |
1(pšen)9 |
Menu 1 |
Moravská vepřová pečeně, červené zelí, bramborový knedlík |
1(pšen.) |
|
Menu 2 |
|
||
Nápoj |
Čaj ovocný slazený / neslazený / voda |
||
Úterý 4. 2. |
Polévka |
Hrášková s kroupami a smetanou |
1(pšen)7,9 |
Menu 1 |
Rybí filé po uhersku(smetana,cibule),brambor, salát ledový |
1(pšen)4,7 |
|
Menu 2 |
Čevabčiči, bramborová kaše, salát ledový |
1(pšen)3,7,10 |
|
Nápoj |
Bílá káva / Džus / Voda |
1(pšen),7 |
|
Středa 5. 2.
|
Polévka |
Alpská se sýrem |
7,9 |
Menu 1 |
Maďarský perkelt (hovězí, vepřové, paprika), těstoviny, Ovoce |
1(pšen)7,9 |
|
Menu 2 |
Rýžovo-jáhlový nákyp se švestkami a jablky, Ovoce |
7 |
|
Nápoj |
Ochucené mléko / Džus / Voda |
7 |
|
Čtvrtek 6. 2.
|
Polévka |
Zimní zeleninová s oves.vločkami |
1(oves)7,9 |
Menu 1 |
Bramborový guláš s krůtím masem, chléb |
1(pšen)9 |
|
Menu 2 |
Květák s vejci jako mozeček, brambor |
3,7 |
|
Nápoj |
Čaj ovocný slazený / neslazený / Voda |
||
Pátek 7. 2.
|
Polévka |
Hrstková |
1(pšen)7,9 |
Menu 1 |
Kuřecí plátek přírodní se sýrem, pažitková rýže s pohankou , obloha červené zelí |
1(pšen,)7,9 |
|
Menu 2 |
|
||
Nápoj |
Džus / Voda s citrónem / Voda |
Ved. ŠJ: Žaneta Valošková Hl. kuchařka: Růžena Škripková