Další novinky ze světa školy

Všechny novinky

Dne 27. 3. 2024 zavítali k nám do školy předškoláci z naší mateřské školy. Při příchodu do školy je přivítal SPIDERMAN, který je doprovodil do počítačové učebny. Děti se seznamovaly s počítačovou učebnou a sami si práci na počítačích vyzkoušely. Řešení zábavných úkolů ve výukovém programu určeného pro MŠ šlo všem dětem na výbornou. Všichni byli moc šikovní. Děti přišel pozdravit i školní maskot...

Dne 26.3.2024 proběhla sportovní událost pod názvem “ Kid’s athletics škol 2024 ”. Soutěže se zúčastnili žáci prvních stupňů karvinských základních škol. Soutěžil vždy jeden chlapec a jedna dívka z daného ročníku, kdy získané body za jednotlivé disciplíny se počítaly do závěrečného hodnocení o nejlepší školní družstvo. 

Školní družstvo bylo ve složení: 

1. ročník      Ema Adámková, Bui Anh Tu

2. r...

Letošní jaro jsme ve škole přivítali JARNÍM TVOŘENÍM rodičů a dětí. Vyráběly se slepičky, náramky, vějíře, srdíčka a kraslice. Nechybělo malování na obličej, dětská hudba, občerstvení. K zakoupení byly i velikonoční dekorace. Děkujeme všem, kteří jste k nám na JARNÍ TVOŘENÍ zavítali.

Foto - viz fotogalerie.  

Video - zde.

:
: